Klassidor‎ > ‎

Förskoleklass B

Välkommen till förskoleklass B!

26/9 har både skola och fritids stängt

Lovdagar:

Höstlov 29 oktober–2 november (v. 44)

Studiedagar:

Skolsim

Vi kommer vid sex tillfällen att besöka Simhallsbadet för att öka vattenvanan hos eleverna. Badkläder är obligatoriskt. Datumen är: 6/11, 8/11, 13/11, 15/11, 20/11, 22/11.

Frivillig och gratis simundervisning för barn födda 2011/2012! Vill ni som förälder ta del av erbjudandet - kika då här!

Representanter till skolrådet ("klassföräldrar") är Jonis pappa Tobias
samt Märtas pappa Jimmy
jimmy@robertssons.se (ställföreträdande).
19/9 - Information från skolledningen ang vattenläckan:

Uppdatering angående vattenläckan vid förskoleklassens/grundsärskolans byggnad:

Under dagen har Kommunteknik försökt kartlägga orsaken till vattenläckan.

Det råder fortfarande viss osäkerhet och man räknar inte med att problemet ska vara avhjälpt idag.

Därför gäller följande:

Delar av grundsärskolans verksamhet är inställd t.o.m. den 20 september.

Morgonomsorgen öppnar i huvudbyggnaden avdelning Skabersjö åk 1.

Förskoleklassens verksamhet kan pågå som vanligt i ordinarie lokaler under dagtid.

Det finns inga risker p.g.a. den odör som känns i lokalerna.

Det ska bli varmt och soligt även i morgon och vi ber er därför skicka med barnen något lämpligt att dricka. Vi ombesörjer naturligtvis också dryck.

Frukost, lunch och mellanmål serveras som vanligt.

Skolledningen Mellanhedsskolan

------------------------------------------------------------------

19/9 - vi gick på dörrpromenad/ närområdesorientering och hamnade nära Ribersborgsstranden, där vi lekte i sanden.

"Happy birthday to you...!" Fritt skapande 17/9 under den fria leken.

Tack till alla som kom på föräldramötet 4/9! Representanter till skolrådet ("klassföräldrar") är Jonis pappa Tobias tobias.e.wallin@gmail.com (ordinarie)
samt Märtas pappa Jimmy jimmy@robertssons.se (ställföreträdande). Kontaktlista kommer ut inom kort.

Varannan måndag, jämna veckor, erbjuder vi programmering på fritids ca kl 14.30-15.30. Ca 3-4 barn från varje klass (förskoleklass A, B, C) kan vara med åt gången. Nu i höst lär vi oss hantera

3/9 samt 5/9 - vi har börjat gå på "dörrpromenader"/närområdesorientering för att lära känna vårt område lite bättre. Tolv dörrar har besökts än så länge.

22/8 - Vi leker på lekplatsen i Mellanhedsparken.

20/8 - Vi lär oss varandras namn med hjälp av "spindelnätet".

Vi som jobbar i FB är

klasslärare Nina Axelson
klasslärare Markus Olsson

Telefonnummer till FB samt
morgon- och kvällsomsorg:

Även Michel Andersson jobbar i klassen  vissa timmar, och täcker bl.a
Markus och Ninas planeringar
(Markus: tisdagseftermiddagar,
Nina: onsdagseftermiddagar).

Vänligen meddela ALLTID sjukdom/ frånvaro till vår automatiska telefontjänst Skola 24: 0515-777000

Skicka gärna ett sms till vår klasstelefon också, så vi redan i samlingen vet om att ert barn är frånvarande. 0701-498749

Skolans fritidsavdelningar har en gemensam Instagramsida där ni kan se lite av vad som händer på fritids. Kika här!

Såhär kan en vecka i FB se ut. Klicka på bilden för förstoring.