Välkommen till klass 2C

Lärare i musik: Olof Jennfors
olof.jennfors@malmo.se
Lärare i bild: Marisa Rayo maria.rayocabrera@malmo.se

Frånvaroanmälan görs på skola24                                                  tel:0505-777000                                                                                 Frånvaron ska anmälas varje dag barnet är sjukt.

Skolans "Plan mot kränkande behandling" finns nu på vår hemsida: http://mellanheden.skola.malmo.se/

Onsdagen den 26/9 är det studiedag. Skola/fritids är stängd.

Bildresultat för färgpennor

Hej där hemma!

Nu är det dags att starta höstterminen på Mellanhedsskolan.

Nytt för i år är att eleverna har idrott två gånger i veckan istället för en.

2a: tisdagar och torsdagar.

2b: tisdagar och onsdagar

2c: tisdagar och torsdagar.

Eleverna kommer den här terminen att introduceras för Olof Jennfors som kommer att ha musik i alla tre klasserna. Eleverna kommer att ha musik i blandade grupper från tvåorna. Den andra halvan har lektion med sin klasslärare.

Onsdagar går alla klasser till 14.00 eftersom vi har elevens val den sista timmen. Då kommer eleverna att få arbeta utifrån sina mål i olika ämnen.

På torsdag 16/8 mjukstartar vi skolan och börjar därför klockan 9:00. Vi lärare finns på skolgården från 8.45. 2A kommer denna dag (16/8) att sluta skolan 13:10 direkt efter idrotten, 2B&2C slutar 13.15.

Alla andra dagar startar skolan klockan 08:10.

Vi önskar er varmt välkomna tillbaka och vi ser verkligen framemot att få träffa er alla igen.

Soliga hälsningar / Arbetslaget år 2.