Välkommen till klass 2B

Välkomna hit, här kommer ni finna information om läxor och vad vi arbetar med i skolan.

Klasslärare : Mollie Weijne
Idrott och hälsa : Caroline Östling
Musik : Olof Jennfors
Bild: Marisa Rayo

Skolans "Plan mot kränkande behandling" finns nu på vår hemsida:

Viktiga datum :

Mollie.weijne@malmo.se

Hej där hemma!

Nu är det dags att starta höstterminen på Mellanhedsskolan.

Nytt för i år är att eleverna har idrott två gånger i veckan istället för en.

2a: tisdagar och torsdagar.

2b: tisdagar och onsdagar

2c: tisdagar och torsdagar.

Eleverna kommer den här terminen att introduceras för Olof Jennfors som kommer att ha musik i alla tre klasserna. Eleverna kommer att ha musik i blandade grupper från tvåorna. Den andra halvan har lektion med sin klasslärare.

Onsdagar går alla klasser till 14.00 eftersom vi har elevens val den sista timmen. Då kommer eleverna att få arbeta utifrån sina mål i olika ämnen.

På torsdag 16/8 mjukstartar vi skolan och börjar därför klockan 9:00. Vi lärare finns på skolgården från 8.45. 2A kommer denna dag (16/8) att sluta skolan 13:10 direkt efter idrotten, 2B&2C slutar 13.15.

Alla andra dagar startar skolan klockan 08:10.

Vi önskar er varmt välkomna tillbaka och vi ser verkligen framemot att få träffa er alla igen.

Soliga hälsningar / Arbetslaget år 2.

50.docx
(14k)