Senaste Nytt på Mellanhedsskolan
2018-09-26 kl 10.00

Uppdatering gällande vattenläckan utanför grundsärskolans/förskoleklassens byggnad:
Vattenläckan har nu identifierats. En del reparationsarbete återstår.
Därefter kommer slutsanering att utföras av funktionsentreprenören.
Ventilationen är igång. Dock kan "källarlukten" hänga kvar någon dag.

2018-09-19

Uppdatering angående vattenläckan vid förskoleklassens/grundsärskolans byggnad:

Under dagen har Kommunteknik försökt kartlägga orsaken till vattenläckan.
Det råder fortfarande viss osäkerhet och man räknar inte med att problemet ska vara avhjälpt idag.
Därför gäller följande:
Delar av grundsärskolans verksamhet är inställd t.o.m. den 20 september.
Morgonomsorgen öppnar i huvudbyggnaden avdelning Skabersjö åk 1.
Förskoleklassens verksamhet kan pågå som vanligt i ordinarie lokaler under dagtid.
Det finns inga risker p.g.a. den odör som känns i lokalerna.
Det ska bli varmt och soligt även i morgon och vi ber er därför skicka med barnen något lämpligt att dricka. Vi ombesörjer naturligtvis också dryck.
Frukost, lunch och mellanmål serveras som vanligt.

2018-09-18

Aktuell information om vattenläcka
Det är nu fastställt att ett rör utanför förskoleklassens byggnad har sprungit läck. Tidigt imorgon bitti påbörjar Kommunteknik reparationsarbetena. P. g. a. gräv- och schaktarbeten kommer delar av skolgården att stängas av och säkerställas.
Enligt den information som lämnats till skolan kommer förmodligen vattnet i huvudbyggnaden inte att stängas av. Om så är fallet, löser man utmaningen med tankbilar. Det blir en varm och solig dag i morgon.
Skicka därför med ditt barn något att dricka. Om det skulle uppstå problem med skolans toaletter, återkommer vi med nytt beslut.

Vi påminner om att
Onsdag 26 september har Mellanhedsskolans grundskola och fritids samt grundsärskolan stängt.
Grundsärskolans Fritids har dock öppet!
Läs mer här:

Vi önskar alla elever och anhöriga
Välkomna till läsåret 2017/2018
Se gärna information om läsårets Stäng-dagar, studiedagar och lov. Läs här: